PM_KKVESZKOZ_2018

Támogató neve: Pénzügyminisztérium

Kedvezményezett neve: PLASTFORM Műanyagtechnika Kft.

Projekt címe: Újabb eszközbeszerzés a Plastform Kft.-nél

Támogatási szerződés szerinti támogatási összeg: 23,8 millió Forint

 

Projekt befejezési dátuma: 2021.11.10.

Támogatási szerződés száma: PM_KKVESZKOZ_2018_A/279

 

Projekt tartalmának bemutatása: Projektünkben a PLASTFORM Műanyagtechnika Kft. fóti telephelyére szerzünk be és állítunk munkába a cég fő tevékenységi köréhez (üvegszál erősítésű műanyag burkolati rendszerek gyártása a tömegközlekedési járműipar számára) szükséges eszközöket. Ezek a következők: festőkabin, elszívófal, tisztítókabin, konzolos állványrendszer, 4 db sarokcsiszoló, 1 db polírozó gépszett; beléptető szoftver.
A beszerzések eredményeképpen a gyártási technológia korszerűsítése várható, költséghatékonyabb, jobban nyomon követhető, gazdaságosabb és környezettudatosabb lesz a termelés, egyben a munkavállalók egészségét is fokozottan szem előtt tartjuk.
Komplex áttekintésre nyílik módunk, virtuálisan és fizikálisan is; rendezettebb, nyomon követhetőbb lesz a termelés, és magasabb technológiai színvonalú. Kapacitást bővíthetünk a gyártósoron, és a személyi állományban. A magasabb színvonal, a környezetbarátabb és gazdaságosabb termelés versenyképesebbé tesz bennünket, nő a termékek minősége és mennyisége, az árbevétel növekedik, a vevőkör szélesedik, tovább erősítve növekedési pályánkat.